MRDH Live!
MRDH Live!
Vrijdag 18 november 2022
15.30 - 18.30 uur

Uitnodiging MRDH Live! 

Datum: Vrijdag 18 november 2022
Tijd: 15.30 - 18.30 uur
Locatie: Schiecentrale Rotterdam

Op vrijdag 18 november organiseert de Metropoolregio Rotterdam Den Haag MRDH Live! Hét jaarlijkse event voor de colleges van burgemeester en wethouders, raadsleden, kennisinstellingen en bedrijfsleven in de metropoolregio. Dit jaar heten wij u van harte welkom in De Schiecentrale in Rotterdam.

Thema: Vernieuwende samenwerking in de regio
Tijdens MRDH Live! gaan we in op het belang van regionale samenwerking. Hoe en waarom werken we samen en aan welke thema's? Wat levert de samenwerking een gemeente op? Deze middag bespreken we aan de hand van thema's uit de strategische agenda hoe we op inhoud samenwerken om resultaten te bereiken. Maar ook bespreken we de dilemma's die we tegen kunnen komen.

Dagvoorzitter Joost Hoebink spreekt met beide MRDH-voorzitters de heren Aboutaleb en Van Zanen over de samenwerking in de regio. Gastsprekers Puck van Holsteijn (World Horti Centre Naaldwijk), Paul de Krom (OV Nederland) en Daan Zandbelt (stedenbouwkundige bij De Zwarte Hond) gaan in gesprek over innovatieve campussen, een leefbare en duurzame regio en het OV als motor van de regio. Tot slot neemt trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk ons op inspirerende wijze mee in de toekomst.

Na afloop van het programma is er ruim gelegenheid om te netwerken.

Kortom, dit wilt u niet missen! Zien we u op vrijdag 18 november?

 

Afbeelding MRDH Live!

 

Met vriendelijke groet, 

Organisatie MRDH Live! 

Chats