MRDH Live!
MRDH Live!
Vrijdag 17 november 2023
15.30 - 18.30 uur

Joost Hoebink
Dagvoorzitter

Als dagvoorzitter, presentator en gespreksleider heeft hij sinds 2002 ruim 1500 keer het podium beklommen. En altijd met evenveel energie! Joost weet als geen ander een bijeenkomst in goede banen te leiden, evenementen te presenteren en de kern van een discussie naar boven te halen.

joost-hoebink-nieuwe-foto-1-10-2021

Ahmed Aboutaleb
Burgemeester van Rotterdam en voorzitter van MRDH

Jan van Zanen
Burgemeester van Den Haag en voorzitter van MRDH

Christel Mourik
Secretaris algemeen directeur MRDH

Puck van Holsteijn
Directeur van het World Horti Center

Puck van Holsteijn is directeur van het World Horti Center in Naaldwijk, een van de succesvolste campussen in de metropoolregio en een van de eerste business driven campussen. Hier werken bedrijven, onderwijs en gemeenten samen aan de ontwikkeling en vernieuwing van de bedrijvigheid en innovaties in de hortiwereld. Techniekbedrijven presenteren daar hun innovaties aan een internationaal publiek, mbo-studenten passen innovaties toe, en in de kassen vindt teeltonderzoek plaats. En vooral: partijen ontmoeten elkaar. Van Holsteijn is ook directeur bij HortiHeroes, het platform voor de ontwikkeling van innovatie, start-ups en talent voor de Food & Flower industry dat ook vanuit het world horti centrum in Naaldwijk werkt.

puck2

daan_zandbelt1

Daan Zandbelt
Stedenbouwkundige | Architect | Partner De Zwarte Hond

Daan Zandbelt is architect en stedenbouwkundige en partner bij De Zwarte Hond. Hij werkt aan complexe stedelijke projecten die variëren van regionale structuurvisies tot precieze ruimtelijke stedenbouwkundige en architectonische interventies. Van 2016 tot 2020 was hij Rijksadviseur en adviseerde hij vier jaar lang het Rijk over ruimtelijk-maatschappelijke kwesties. Daan is lid van de MRDH-Denktank voor duurzame mobiliteit.

Paul de Krom
Voorzitter branchevereniging OV-NL

Sinds 1 mei 2022 is Paul de Krom voorzitter van OV NL en vertegenwoordigt de openbaar vervoer bedrijven. Paul komt uit het bedrijfsleven waar hij werkzaam was voor Shell in binnen- en buitenland. In 2003 maakte hij de overstap naar de landelijke politiek. Als lid van de Tweede Kamer was hij onder andere woordvoerder op het gebied van verkeer en openbaar vervoer. Na een periode als bewindspersoon in het kabinet Rutte I was hij van 2015 tot 2022 bestuursvoorzitter van TNO en daarnaast onder andere commissaris bij HTM. Sinds 1 februari 2022 is hij voorzitter van de Koninklijke Vereniging van de Nederlandse Chemische Industrie (VNCI) en lid van het programmabestuur van GroenvermogenNL. Daarnaast is Paul voorzitter van Nederland Distributieland

paul1
hooijdonk1

Richard van Hooijdonk

Trendwatcher, futurist en internationaal topspreker Richard Van Hooijdonk neemt ons mee naar een inspirerende toekomst die leven, werken en ondernemen drastisch gaat veranderen.

Wally A$M

De 22-jarige Oualid ‘Wally’ Oussar is geboren en getogen in de Schilderswijk, Den Haag en kwam op met zijn crew A$M, Agga $tar Music.  

In 2015 tot en met 2017 bracht Wally A$M zelf muziek uit waaronder de twee EP’s ‘FREE WALLY’ en de ‘Road To DBV’. Hierna volgde zijn officiële debuut EP ‘Days Before Vrijheid’, waarop Flansie en Jacin Trill te horen zijn. De track ‘Late Night’ op dit project werd door Bokoesam en Ray Fuego onder handen genomen in een eigen versie. 

wally1
member-codar

Codarts Rotterdam

Codarts Rotterdam leidt talentvolle en gretige dansers, musici en circusartiesten op tot betrokken en inspirerende kunstenaars, leiders en coaches die hun vleugels uitslaan in een dynamische internationale omgeving.
Tijdens het MRDH Live! ontvangen we de Codarts Big Brass Band die een spetterend optreden zal verzorgen.

Chats